• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM op het dak van een schuur leggen

EPDM aanbrengen op het dak van een schuur

Wanneer u een schuurtje met een plat dak bezit, is het slechts een kwestie van tijd voordat u het dak moet vernieuwen. Vooral oudere daken vertonen na verloop van tijd lekkageproblemen door blootstelling aan de elementen. Om lekkage effectief aan te pakken, is het aan te raden om te kiezen voor een duurzame oplossing. EPDM dakbedekking voor uw schuurtje biedt een blijvende oplossing. Het aanbrengen ervan is verrassend eenvoudig, zelfs zonder ervaring. Bovendien kan het materiaal op maat worden besteld, wat het proces aanzienlijk versnelt!

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Wat maakt EPDM dakbedekking geschikt voor een schuurdak?

  • EPDM dakbedekking vergt minimaal onderhoud. Slechts twee keer per jaar reinigen van bladeren en vuil, en controleren op verstopte hemelwaterafvoeren, is voldoende. Dit is het enige onderhoud dat nodig is.
  • EPDM dakbedekking kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen. U kunt direct beginnen zonder primer of brander nodig te hebben.
  • EPDM gaat minstens 50 jaar mee, wat gemiddeld zo’n 30 jaar langer is dan bijvoorbeeld bitumen.
  • EPDM rubber is licht van gewicht en kan belopen worden, mits de dakconstructie stevig is. Dit maakt het leggen ervan aanzienlijk gemakkelijker.
  • EPDM dakbedekking kan moeiteloos worden gecombineerd met PIR isolatieplaten, perfect voor wie zijn schuurtje direct wil isoleren.

Hoe installeer ik EPDM dakbedekking op mijn schuur?

Een goede voorbereiding is essentieel voor deze taak. Begin met het opmeten van het dak en bestel vervolgens de EPDM-folie op maat. Dit kan eenvoudig via de webshop van Interexpress, waar u de gewenste afmetingen invoert en de EPDM bestelt. Het materiaal wordt vervolgens perfect op maat geleverd. Vergeet niet om de juiste EPDM lijm, kit, en indien nodig hemelwaterafvoeren en daktrimmen mee te bestellen. Zorg ervoor dat het dakoppervlak schoon is en vrij van scherpe voorwerpen. Leg daarna het EPDM op het dak en vouw een deel terug. Verlijm deze kant enkelzijdig en herhaal dit aan de andere kant. Gebruik bij de randen dubbelzijdige verlijming voor een stevige hechting. Tot slot plaatst u de EPDM hemelwaterafvoeren en monteert u de daktrimmen. Gedetailleerde instructies voor elke stap zijn beschikbaar in onze handleiding.

Advies: Kies voor een compleet EPDM dakpakket. Hier kunt u de gewenste afmetingen opgeven en ontvangt u automatisch de benodigde hoeveelheid lijm en kit.

Voor alles wat u nodig heeft voor uw schuurdak, bent u bij Interexpress aan het juiste adres!

Dit is een perfecte tijd om klussen rondom het huis aan te pakken, zoals het vernieuwen van uw platte schuurdak. Gelukkig kunt u hiervoor vertrouwen op Interexpress. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om deze klus moeiteloos te klaren. Uw bestelling wordt snel bij u thuis afgeleverd, zodat u geen busje of aanhanger hoeft te regelen om de materialen op te halen. Dat is de service van Interexpress!

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant