• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM dakbedekking aanbrengen op een overkapping?

Duurzaam en onderhoudsvrij EPDM

EPDM is niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen diverse weersomstandigheden zoals zon, regen, wind en hagel. Door zijn grote flexibiliteit scheurt EPDM veel minder snel. Het krimpt bij kou en zet uit bij warmte, wat het materiaal extra robuust maakt. Met een lange levensduur hoeft EPDM nauwelijks vervangen te worden, waardoor een overkapping met EPDM-dakbedekking vele jaren meegaat en minimaal onderhoud vergt. Af en toe bladeren en vuil verwijderen is voldoende om uw dak lekkagevrij te houden. EPDM heeft een gemiddelde levensduur van maar liefst 50 jaar, terwijl andere dakbedekkingsmaterialen vaak rond de 30 jaar meegaan.

Eenvoudig te installeren op uw overkapping

Ten tweede is EPDM licht van gewicht en eenvoudig te installeren. Het materiaal is gemakkelijk op maat te snijden en aan te passen aan de vorm van het dak van uw overkapping, wat resulteert in weinig afval en een snelle, efficiënte installatie. Bij uw bestelling ontvangt u een handleiding met stapsgewijze instructies om de klus succesvol af te ronden. Daarnaast is EPDM volledig waterdicht, waardoor water niet door het materiaal kan dringen en de constructie van de overkapping beschermd blijft tegen waterschade.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Een milieuvriendelijke keuze voor uw overkapping

Ten derde is EPDM dakbedekking een milieuvriendelijke optie. Het materiaal bevat geen schadelijke stoffen en is volledig recyclebaar. Daarnaast is het niet brandgevaarlijk en draagt het niet bij aan de verspreiding van vuur in geval van brand. We raden aan om het EPDM schoon te maken met groene zeep, zodat het materiaal onbeschadigd blijft en zijn duurzaamheid behoudt.

Eenvoudig bestellen bij Interexpress

Bij Interexpress kunt u EPDM eenvoudig op maat of in een pakket bestellen, zodat u direct de juiste afmetingen kiest en geen knipwerk nodig heeft. Naast EPDM bieden wij ook diverse bijproducten aan, zoals bodemlijm, contactlijm, kit, daktrimmen, PIR-isolatie, hemelwaterafvoeren en gereedschappen voor de installatie. U kunt bovendien kiezen uit verschillende diktes van EPDM; voor een overkapping raden wij een dikte van 1,00 mm aan. Hiermee bespaart u aanzienlijk op kosten en profiteert u jarenlang van uw nieuwe dak.

Voor vragen of advies kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Onze ervaren experts, met tientallen jaren ervaring, staan klaar om u te helpen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8:30 tot 17:00 uur. In het weekend kunt u ons gerust een e-mail sturen. Ons team doet zijn uiterste best om uw bestelling binnen 2 werkdagen op de door u gekozen locatie af te leveren. U kunt uw bestelling ook persoonlijk ophalen bij onze locatie in Wapenveld, waar we 5 dagen per week geopend zijn.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant

  • EPDM aanbrengen op een dakkapel?
    Ontdek hier waarom u moet kiezen voor een dakkapel met EPDM! Wij leveren A-kwaliteit Europese EPDM binnen 2 werkdagen en bieden ook complete pakketten aan
  • EPDM dakbedekking aanbrengen op een overkapping?
    EPDM dakbedekking aanbrengen op uw overkapping? Lees hier de voordelen! Voor kwaliteit Europees EPDM bent u bij Interexpress aan het juiste adres!
  • Hoe verloopt een totaalrenovatie met EPDM?
    Hier bespreken we totaalrenovatie met EPDM. EPDM is veelzijdig en geschikt voor diverse renovatieprojecten, zoals het dak of de goot van uw gebouw