• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Waarom kiezen voor PIR isolatie?

Eigenschappen van PIR-isolatie

De PIR-isolatie van Interexpress biedt een uitstekende isolatiewaarde dankzij de hoge RD-waarde en is bovendien zeer licht van gewicht. Door de royale afmetingen van 120 cm x 60 cm heeft u minder platen nodig, wat de installatie eenvoudiger en efficiënter maakt. Deze isolatieplaten zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en gevelisolatie. Dit maakt PIR tot een bijzonder veelzijdig product. Daarnaast zijn de platen gemakkelijk op maat te maken en veroorzaken ze geen huidirritatie tijdens het plaatsen, wat de installatie extra comfortabel maakt voor doe-het-zelvers.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Waarom nu isoleren?

Met de stijgende gas- en energieprijzen is het verstandig om te investeren in duurzame oplossingen om uw maandelijkse kosten te verlagen. Het isoleren van uw woning of gebouw biedt een directe besparing op uw energierekening en is een relatief kleine investering die op de lange termijn aanzienlijke voordelen oplevert. Bij een gemiddelde hoekwoning kan goede isolatie al snel een besparing van zo’n €2400 per jaar opleveren wanneer u van geen naar volledige isolatie gaat. Met een levensduur van wel 50 jaar is PIR-isolatie bovendien een bijzonder duurzame oplossing, waardoor u jarenlang geen omkijken heeft naar uw isolatie.

Bestel PIR bij Interexpress

Interexpress is de juiste keuze voor A-kwaliteit isolatiemateriaal tegen scherpe prijzen. Bestelt u op een werkdag voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag nog geleverd op de door u gekozen locatie. Dankzij onze ruime voorraden kunnen we snel leveren, zelfs in grote hoeveelheden. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen en deskundig advies te bieden. Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw woning of gebouw optimaal geïsoleerd is met PIR-isolatie van Interexpress!

PIR isolatie voordelig en in verschillende diktes

Onze PIR isolatie is voordelig en in verschillende diktes aan te schaffen. Ook in combinatie met onze bevestigingssets.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

tytane_pir_isolatie3_1_1-1

PIR isolatieplaat 20mm dik

Prijzen vanaf

€6,99 Incl. BTW

dampremmende_folie_v1_2-3

Dampremmende folie 2m x 50m, 0,06mm dik

€35,92 Incl. BTW

pir_isolatie_bevestiging_2-1

Combinatiepakket 5,0 x 40mm voor isolatie 20mm

Prijzen vanaf

66,65 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant