• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

EPDM dakbedekking voor renovaties: de slimme keuze voor uw huis

Waarom EPDM voor dakrenovaties?

EPDM is bij uitstek geschikt voor het renoveren van daken, vooral wanneer het gaat om het verbeteren van de isolatie en het waterdicht maken van uw woning. Het materiaal staat bekend om zijn flexibiliteit en lange levensduur, wat het perfect maakt voor zowel oudere als nieuwere huizen. Door te kiezen voor EPDM tijdens een renovatie, zorgt u ervoor dat uw dak weer tientallen jaren meegaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lekkages of grote reparaties.

Milieuvriendelijke renovatieoptie

Renoveren met onze EPDM dakbedekking is niet alleen goed voor uw huis, maar ook voor het milieu. EPDM is een recyclebaar materiaal, wat betekent dat het bijdraagt aan minder afval in de toekomst. Bovendien gaat het meer dan 50 jaar mee, wat het een zeer duurzame keuze maakt. Het feit dat u minder vaak hoeft te vervangen, zorgt ervoor dat uw renovatie op lange termijn minder impact heeft op het milieu.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Gemakkelijke installatie op bestaande daken

Een van de grote voordelen van onze EPDM dakbedekking is dat het gemakkelijk te installeren is op bestaande dakconstructies. Of u nu een oud bitumen dak wilt vervangen of een ander type dakbedekking, EPDM kan vaak direct over het bestaande dak worden geplaatst. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. Bovendien vermindert dit de hoeveelheid afval die bij de renovatie vrijkomt, wat opnieuw bijdraagt aan een milieuvriendelijke renovatie.

Onderhoudsvrij voor de toekomst

Niemand wil na een grote renovatie voortdurend bezig zijn met onderhoud. EPDM is zo goed als onderhoudsvrij, wat betekent dat u na de installatie jarenlang kunt genieten van een goed beschermd dak zonder veel gedoe. Dit maakt het ideaal voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een langdurige oplossing met minimale inspanning.

Conclusie

Als u uw woning wilt renoveren en op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke dakoplossing, is onze EPDM dakbedekking een uitstekende keuze. Dankzij de eenvoudige installatie, de lange levensduur en het onderhoudsvrije karakter van het materiaal, is EPDM de slimme keuze voor iedereen die zijn huis wil verbeteren met oog op de toekomst. Kies voor EPDM en geniet van een zorgeloos dak dat klaar is voor de komende decennia.

EPDM dakbedekking voordelig en in verschillende maten

Onze EPDM dakbedekking is voordelig en in verschillende maten aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

EPDM daktotaalpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€149,94 Incl. BTW

EPDM contactlijm voor randen, opstanden en accessoires

€19,95 Incl. BTW

EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dikte

Prijzen vanaf

€13,89 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant