• Iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot en met 17:00 uur
  • Express levering op locatie en gratis vanaf €395
  • Met een 9 beoordeeld door andere klanten

Gebruik maken van EPDM voor gevelbekleding

Als u uw huis wind- en waterbestendig wilt maken, zijn de EPDM-stroken van Interexpress een geschikte keuze. De Europese variant biedt tal van voordelen, waardoor u gegarandeerd bent van een uitstekend afgedichte gevel voor vele jaren. Bovendien is ons product geproduceerd van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.

Bij gevelbouw EPDM-stroken toepassen

EPDM is een zeer goede keuze voor gevelbouw vanwege zijn vele voordelen. Het materiaal is zeer elastisch en heeft een lange levensduur van enkele tientallen jaren. Bovendien is het bestand tegen diverse weersomstandigheden, wat essentieel is voor deze toepassing. Dankzij zijn elasticiteit zal EPDM niet scheuren; het krimpt bij vrieskou en zet uit bij hoge temperaturen. Dit Europese EPDM staat bekend om zijn uitstekende water- en winddichtheid, wat de temperatuur in huis reguleert en vochtproblemen in de gevel voorkomt.

De voordelen van EPDM van Tytane

  • Op maat geselecteerde EPDM dakbedekking
  • Minimaal 50 jaar waterdicht
  • Geschikt in combinatie met isolatie

Het gebruik van EPDM-folie voor het afdichten van kozijnen

Het afdichten van kozijnen met EPDM is ook een mogelijkheid, aangezien het materiaal waterdicht is en dus geschikt is voor afdichting. Dankzij zijn elasticiteit en flexibiliteit is EPDM eenvoudig en snel te verwerken bij diverse toepassingen. Het kan nodig zijn om kozijnen af te dichten vanwege naden en kieren die aanwezig zijn, bijvoorbeeld in uw kozijnen. Het gebruik van dit Europese EPDM wordt steeds populairder en vindt steeds meer toepassingen, vooral in de nieuwbouwsector, zoals bij het lekkagevrij afwerken van daken of schoorstenen als vervanging van lood.

EPDM stroken zijn altijd verkrijgbaar in de juiste maat

Bij Interexpress vindt u een breed assortiment aan EPDM-stroken in verschillende maten en soorten, waardoor u nooit verder hoeft te zoeken en meteen aan het juiste adres bent. Wij leveren de stroken in door u gekozen maten, zodat u niets meer op maat hoeft te maken. De breedtematen variëren van 10 centimeter tot 100 centimeter, en de lengte is altijd 20 meter lang. Voor alle andere benodigdheden, zoals EPDM lijm en kit, kunt u ook bij ons terecht. Deze zijn essentieel voor het verlijmen van de stroken. Daarnaast bieden wij ook gereedschap aan, zoals een aandrukroller of een kitspuit, die u nodig heeft voor de installatie.

Bestel bij Interexpress

Wegens onze grote voorraden kunnen we snel leveren en ontvangt u altijd snel uw bestelling in huis of op een andere door u gekozen locatie, zo wordt uw bestelling wanneer u op een werkdag voor 14:00 besteld al de dezelfde dag verzonden. Voor advies of vragen over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen, onze experts staan 5 dagen per week voor u klaar!

EPDM stroken voordelig en in verschillende lengtes

Onze EPDM stroken zijn voordelig en in verschillende lengtes aan te schaffen. Ook in combinatie met onze pakketten.

Benodigde producten

Bestel direct om morgen in huis te hebben

epdm-dakgootpakket

EPDM dakgootpakket Basic 1,30mm

Prijzen vanaf

€35,89 Incl. BTW

epdm-stroken-tegen-optrekkend-of-doorslaand-vocht

EPDM strook 5cm breed, 20 meter lang, 1,30mm dik

€16,95 Incl. BTW

Zelfklevende EPDM 5cm breed, 20 meter lang, 1,30mm dik

€27,49 Incl. BTW

EPDM producten

EPDM dakbedekking

EPDM dakpakketten

EPDM lijm & Kit

PIR isolatie

Dakrandprofielen

Gereedschap en toebehoren

Dit vind je misschien ook interessant